Unban Kérelem!
Vas. 14 Júl. 2024 - 18:14
Szerver neve: Doom 2 szerver
Neved: sykes
Ban időpontja: 2024.07.14
Ban időtartalma: 2024.07.15
Tiltás oka: Elfogadhatatlan játékmenet
Admin neve: Rave
Miért szeretnél UB-t?: Megint oktalan bann volt mint az előző
Megjegyzés: Megint ugyanaz van mint a tegnap, csak most jó néhány pálya után történt.
Neved: sykes
Ban időpontja: 2024.07.14
Ban időtartalma: 2024.07.15
Tiltás oka: Elfogadhatatlan játékmenet
Admin neve: Rave
Miért szeretnél UB-t?: Megint oktalan bann volt mint az előző
Megjegyzés: Megint ugyanaz van mint a tegnap, csak most jó néhány pálya után történt.
- RaveAdminisztrátor
- Hozzászólások száma : 3
Csatlakozás ideje : 2024. Jul. 14.
Re: Unban Kérelem!
Vas. 14 Júl. 2024 - 19:09
Kedves sykes, elmondanám azt neked hogy egy pályát nem úgy kell kijátszani ahogy azt te tetted, nem azért van a translocator hogy össze-vissza járkálj majd a pályán, hanem azért hogy a még hozzáférhetetleneb, megközelíthetetleneb helyekhez is eljusson a játékos, nem pedig azért hogy össze-vissza randalírozzon a pályán mint ahogy azt te tetted, szerinted akkor miért vannak az ajtók meg az aktiváló gombok és a kulcs kártyák vagy esetleg a koponyák? nem azért hogy így juthass tovább a pálya egyes terméhez vagy szobájához? hanem azért hogy figyelmen kívül hagyd ezeket és úgy haladj tovább végig játszva a pályát? nem is beszélve ráadásul arról is hogy kihasználod a pálya nehézségét és nehézről könnyűre varázsolod magadnak a translocator használatával, erről lekellene szoknod nagyon gyorsan mert nem igazán igazságos az ahogy te eljártál ezen a néhány pályán, cseppet sem az, úgy hogy én azt javaslom hogy a translocatort be kellene tiltani hogy még kevesebb ilyen és ehhez hasonló incidens legyen a jelenben és a jövőben is, további szép napot.
Vas. 14 Júl. 2024 - 19:30
Tisztázzunk valamit, a szabály aminek okán bannoltál már nincs benne a szabályzatban, ki lett véve és ezt razor is világosan elmondta, én legalább olvastam a szabályzatot, én nem tehetek arról hogy ti nem olvastátok el, erről ennyit, ami a translocaotr-t illeti, a szabályzatban olyan sem szerepel hogy a translocator-al nem lehet eljutni olyan bizonyos helyekre ahová könnyen el lehet jutni, én úgy gondolom ezzel nem vétettem a szabály ellen, mert hogy ilyen szabály sincs sőt nem is létezik egyáltalán, én szerintem nem használtam ki a pálya nehézségét, csak eljutottam a translocator-al a pálya olyan helyeire amelyekhez normálisan sem sehogy máshogy sem lehet eljutni csak a translocator-al, ennyi, én szerintem nincs is szükség igazságról beszélni mert hogy nem történt semmi igazságtalanság, csak te neked igazságtalan, nem hinném hogy emiatt egy napon belül ki lesz véve a translocator, sőt nincs is szükség arra hogy be legyen tiltva, mert semmilyen probléma nincs vele azzal hogy használva van, eddig sem volt csak mostanában.
- RaveAdminisztrátor
- Hozzászólások száma : 3
Csatlakozás ideje : 2024. Jul. 14.
Vas. 14 Júl. 2024 - 19:42
Pont ez az, éppen ez itt a probléma hogy használva volt a translocator amikor nem is kellet volna hogy használva legyen, csak te gondolod úgy hogy nincs probléma azzal hogy használod, márpedig az az igazság hogy a translocator használata nem engedélyezett, erről ennyit.
Vas. 14 Júl. 2024 - 19:49
Ember értsd már meg hogy olyan szabály amelyben a translocaotor használata nem engedélyezett, nem létezik, fogd már fel végre.
Hétf. 15 Júl. 2024 - 9:54
Úgy néz ki megint ott tartunk ahol korábban, megint csak ugyanazok a dolgok történnek mint akkor, megint mennek az oktalan tiltások most ezúttal sykes-al szemben olyan szabály miatt ami már rég nincs benne a szabályzatban sőt mi több most még egy nem létező szabály miatt is tiltásra került ma, a legutóbbi eset kapcsán mind a három admin megkapta a tiltását és a jogosultság határozott idejű megvonását, most viszont nem ez fog történni, hanem az hogy utoljára figyelmeztetlek benneteket mind hármatokat @Rave @Othello és @Nives hogyha még egy ilyen és ehhez hasonló történik, akkor a jogosultságotok nem csak ott hanem itt a fórumon is végleg megvonásra kerül, a bannt viszont feloldom, a témát zárom és helyezem, a továbbiakban nem szeretnék ilyen civakodásról, zörgölődésről hallani, további szép napot mindenkinek.
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.